Garanții Legale

Software 100% original
Întotdeauna livrăm chei de activare originale pentru software-ul pe care îl puteți înregistra (sau verifica) pe site-ul web al producătorului. Datorită acordului de cooperare și parteneriat, achiziționarea produselor de la LICENTA-ONLINE.RO vă garantează o bună funcționare de lungă durată a software-ului. Evitați situațiile nedorite în care software-ul se blochează în cel mai nepotrivit moment și cumpărați produsele de la noi.

Vă garantăm că software-ul va funcționa pe toată perioada de valabilitate a cheii de activare.

Garanția de instalare
LICENTA-ONLINE.RO poate garanta că software-ul va fi instalat cu succes în funcție de sistemul dumneavoastră de operare, ceea ce reprezintă un avantaj oferit doar de compania noastră. Datorită faptului că vă putem furniza cheile de activare originale, datorită studiilor noastre aprofundate, experienței noastre, vă asigurăm că veți primi suportul necesar în ceea ce privește activarea software-ului. În cazul în care întâmpinați probleme cu activarea, vă îndemnăm insistent să apelați la colegii noștri din echipa de asistență tehnică. Aceștia vor veni cu recomandări pentru finalizarea activării.

Preț mai mic decât cel oferit de producător
Unele dintre produsele listate pe site-ul nostru, reprezintă “software folosit”, iar pentru un consumator final înseamnă doar că prețul este cu 70% mai mic decât cel listat pe site-ul producătorului. Software-ul dezinstalat și șters de pe un dispozitiv poate fi revândut (Hotărârea în cauza C-128/11 din 2012) Decizia CJUE spune că “Niciun producător de software nu poate împiedica revânzarea licențelor sale “folosite” permițând utilizarea software-ului său descărcat de pe internet. Dreptul exclusiv de a distribui o copie a unui program pentru calculator care face obiectul unei astfel de licențe se epuizează la prima vânzare a acestuia.” Acest lucru înseamnă că vânzarea de licențe de software “folosite” și redundante este legală. Această hotărâre a creat un cadru legal și sigur pentru întreaga Uniune Europeană, asigurând o concurență corectă și sănătoasă pe piața europeană.

Hotărârea prevede, de asemenea, că:

– Licențele de software perpetue pot fi comercializate în mod liber. Dacă cumpărați o licență de software perpetuă, o puteți vinde în aceleași condiții.

– Drepturile de distribuție ale producătorului se epuizează la prima vânzare a software-ului. Clienții care au cumpărat un program de calculator pe o piață liberă au dreptul de a utiliza software-ul cumpărat.

– Chiar dacă revânzarea software-ului este interzisă în mod expres prin contractul de licență, deținătorul drepturilor de autor nu se mai poate opune revânzării acelei copii. Contractul de licență se supune legislației europene, iar punctele care intră în conflict cu legislația europeană sunt nule (acest lucru se aplică în principal la “software-ul OEM”)

– Nu există nicio diferență în ceea ce privește modul de distribuție. Software-ul poate fi distribuit pe CD/DVD (licențe fizice) sau online (licențe digitale). Titularul drepturilor de autor nu poate pretinde o remunerație corespunzătoare pentru revânzarea ulterioară a licenței de software, deoarece remunerația corespunzătoare a fost obținută după prima vânzare.