Termeni & Conditii

1. Datele de identificare a Vânzătorului

Bine ai venit pe LICENTA-ONLINE.RO!

 

Denumire: LICENTA-ONLINE.RO (Denumit în continuare “Vânzătorul”)

Website: licenta-online.ro

Nume firmă: R & R SERVICES & SOLUTIONS S.R.L

Număr de ordine in R.C.: J12/4642/01.11.2023

Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J12/4642/2023

CUI: 49043705

Sediu social: Municipiul Cluj-Napoca, Strada PAVEL ROSCA, Nr. 4, Ap. 28, Judet Cluj

2. Prevederi generale

2.1 Acești “Termeni și Condiții” (denumiți în continuare “Termeni și Condiții”) ale Vânzătorului modifică drepturile și obligațiile reciproce generate de/sau privitoare la contractul de vânzare-cumpărare (denumit în continuare “contract de vânzare-cumpărare”) încheiat intre Vânzător și altă persoană (denumit în continuare “Cumpărător”) prin magazinul online al Vânzătorului. Magazinul online este operat de către Vânzător prin website-ul – licenta-online.ro

2.2 Cumpărătorul poate fi:

  • Consumator, numai persoana fizică care are toate drepturile descrise în continuare, oricând beneficiind de cel puțin minimul garantat de legislaţia naţională ( Legea 449/2003, actualizată la data de 27/12/2008, CAP. III “Drepturile consumatorului”)
  • Persoană juridică, care va beneficia de drepturile stabilite prin contract și legislația aplicabilă în relațiile comerciale.

2.3 Acești Termeni și condiții sunt parte integrală a Contractului de Vânzare – Cumpărare / Emiterea facturii. Prin furnizarea comenzii Cumpărătorul declară că este de acord cu Termenii și condițiile și le accepta.

2.4 Toate documentele sunt transmise Cumpărătorului la adresa sa de poștă electronică așa cum este prevăzută în contul său de utilizator.

2.5 Acești Termeni și Condiții pot fi modificați prin Contract de Vânzare – Cumpărare individual. Prevederile modificate prin Contractul de Vânzare – Cumpărare individual prevalează Termenilor și condițiilor.

2.6 „Termeni și Condiții” pot fi modificați de către Vânzător. Această prevedere nu trebuie să afecteze drepturile și obligațiile generate după perioada de aplicabilitate a versiunii anterioare a Termenilor și Condițiilor. Cumpărătorul care nu este de acord cu schimbarea Termenilor și Condițiilor este obligat sa îl notifice pe Vânzător cu privire la dezacordul său privind modificarea „Termenilor și Condițiilor” sau să denunțe unilateral contractul pentru acest temei.

3. Produse 

3.1 În cadrul acestor Termeni și Condiții termenul „Bunuri” are acest sens: chei pentru licențe software distribuite Cumpărătorului digital.

3.2 Orice exemple, desene, reclame produse de către Vânzător și orice ilustrații conținute în cataloagele Vânzătorului sunt produse pentru unicul scop de a furniza o imagine aproximativă/ cu scop pur informativ a Bunurilor descrise în acestea.

3.3 Condiții de activare a licențelor

Fiecare licență achiziționată necesită activare obligatorie în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziției. Nerespectarea acestei cerințe va conduce la pierderea dreptului la garanție, iar activarea ulterioară a licenței nu va reface acest drept. În situația în care perioada de activare de 30 de zile este depășită, nu va fi posibilă furnizarea unei chei de înlocuire în cazul în care cea inițială devine nefuncțională, iar suma plătită pentru comandă nu va fi returnată. Pentru a vă asigura că beneficiați de toate avantajele oferite de produs, inclusiv suportul tehnic și garanția completă, vă recomandăm insistent să finalizați activarea licenței în cel mai scurt timp posibil, ideal imediat după achiziție.

În cazul comenzilor de volum mare, este posibil ca unele licențe să se repete. Acest lucru este considerat normal și nu reprezintă o problemă în sine, deoarece anumite produse pot include mai multe licențe similare pentru utilizări multiple. Repetarea licențelor în astfel de comenzi nu constituie un motiv de îngrijorare atâta timp cât licențele funcționează corespunzător și îndeplinesc scopul pentru care au fost achiziționate. În situațiile în care toate licențele sunt funcționale, nu se va efectua nicio rambursare. Totuși, dacă se constată că una sau mai multe licențe nu funcționează conform așteptărilor, ne angajăm să rambursăm suma plătită, conform politicilor noastre, după ce situația a fost verificată de echipa noastră de suport tehnic.

4. Procedura de comanda

4.1 Consumatorul trebuie să completeze detaliile comenzii  în scopul efectuării acesteia. Comanda poate fi plasata printr-un cont de utilizator. Comanda necesită în principal următoarea informație:

4.1.1 Bunurile comandate – cantitate, versiune, variante, daca este posibil.

4.1.2 Modalitatea plății Bunurilor comandate- acestea fiind menționate pe website

4.2 Contacte pentru comandă:

Interfața web: licenta-online.ro

4.3 Program de funcționare: non-stop pentru comanda prin website, programul de funcționare pentru serviciu pentru clienți este publicat pe website.

5. Încheierea contractului/ Emiterea facturii

5.1 Comanda se consideră acceptată atunci când Vânzătorul emite o acceptare scrisă (denumita în continuare “Procesarea  comenzii”) transmisă Cumpărătorului prin e-mail la adresa de e-mail inclusă în Comanda sa.

5.2 Vânzătorul este obligat să emită și să transmită “Procesarea comenzii” în termen de 48 de ore după ce Comanda a fost comunicată de către Cumpărător Vânzătorului sau Comanda este considerată revocată.

5.3 După predarea “Procesarea comenzii” Cumpărătorului, Contractul de Vânzare – Cumpărare poate fi modificat numai prin acordul ambelor părți.

5.4 Cumpărătorul dobândește dreptul de proprietate asupra Bunurilor prin plata integrala a prețului de cumpărare.

6. Documente

6.1 Toate documentele privitoare la procedura de contractare/facturare și exemplarul original sunt arhivate de către Vânzător în format electronic.

7. Contul utilizatorului

7.1 Contractul de Vânzare – Cumpărare poate fi realizat prin intermediul contului utilizatorului deținut de către Consumator.

7.2 Cumpărătorul poate accesa propria interfața a utilizatorului după înregistrarea pe website-ul Vânzătorului. De la interfața (denumită în continuare “cont de utilizator”) sa de utilizator, Cumpărătorul poate comanda bunuri.

7.3 Atunci când creează contul utilizatorului în website și comandă Bunuri, Cumpărătorul este obligat să furnizeze informații sincere și corecte. Cumpărătorul este obligat să păstreze toate datele furnizate în contul utilizatorului corecte și actualizate. Datele furnizate de către Cumpărătorul în contul utilizatorului și în timpul procedurii de comandă se presupun, de către Vânzător, că sunt corecte.

7.4 Accesul la contul utilizatorului este protejat cu numele utilizatorului și parola. Cumpărătorul este obligat să păstreze confidențialitatea privind informaţiile necesare accesului la contul utilizatorului.

7.5 Cumpărătorul nu trebuie să permită folosirea contului utilizatorului de către terți.

7.6 Vânzătorul nu este răspunzător pentru prejudiciile produse de încălcarea obligațiilor prevăzute la art. 7.4 și 7.5. ale acestor Termeni și Condiții.

7.7 Vânzătorul poate șterge contul utilizatorului, în special dacă acesta nu a fost folosit în ultimii trei ani, sau dacă a încălcat Cumpărătorul obligațiile care îi incumbă, generate de Contractul de Vânzare – Cumpărare (inclusiv „Termenii și Condiții”).

7.8 Cumpărătorul este de acord cu faptul că uneori contul utilizatorului nu este accesibil, de obicei când hardware-ul și software-ul Vânzătorului sunt supuse mentenanței de către aceasta sau de către terți.

8. Preț

8.1 Interfața web furnizează informații despre Bunuri, inclusiv prețurile bunurilor individuale. Prețurile Bunurilor nu includ TVA. Prețurile Bunurilor sunt valabile atâta timp cât sunt afișate pe website.

8.2 Daca prețul produsului se modifică în timp ce comanda este procesată, Cumpărătorul va plăti prețul care a fost valabil în momentul efectuării comenzii.

9. Politica de returnare

Emitem rambursări pentru produsele noastre în următoarele condiții:

1.Rambursarea integrală în termen de 2 zile, dacă clientul nu a primit deloc licența, prin e-mail.

2.Rambursare integrală în termen de 7 zile, dacă clientul a primit o licență inutilizabilă – dar mai întâi trebuie să contactați serviciul nostru de asistență, pentru a stabili că licența nu funcționează și nu există alte probleme (instalare defectuoasă, produs greșit instalat, malware sau virus, corupție a fișierelor de sistem, etc.).

3.Nu se acordă nicio rambursare dacă clientul a primit o licență funcțională.
Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, art.1 alin. 16 Excepții de la dreptul de retragere, produsele noastre se încadrează la punctul m) furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport tangibil, dacă furnizarea a început cu consimțământul prealabil expres al consumatorului și după ce consumatorul a confirmat că a fost informat că își va pierde dreptul de retragere.

4. Fiecare licență achiziționată necesită activare obligatorie în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziției. Nerespectarea acestei cerințe va conduce la pierderea dreptului la garanție, iar activarea ulterioară a licenței nu va reface acest drept. În situația în care perioada de activare de 30 de zile este depășită, nu va fi posibilă furnizarea unei chei de înlocuire în cazul în care cea inițială devine nefuncțională, iar suma plătită pentru comandă nu va fi returnată. Pentru a vă asigura că beneficiați de toate avantajele oferite de produs, inclusiv suportul tehnic și garanția completă, vă recomandăm insistent să finalizați activarea licenței în cel mai scurt timp posibil, ideal imediat după achiziție.

Pentru a primi o rambursare, cumpărătorul trebuie să ne contacteze prin unul dintre mijloacele de contact.
Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de returnare și rambursare, vă rugăm să ne contactați la softlicente@gmail.com, WhatsApp sau chat-ul de pe site.

10.Opțiuni de plată

10.1 Modalitatea de plată pentru bunurile comandate este aleasa de către Cumpărător în comandă, astfel:

Stripe – sistem de plăti online, care oferă plăți cu card de credit sau card de debit și transferuri bancare rapide (aceasta poate varia în funcție de țară);

10.2 Cupon reducere pentru bunuri nu se pot combina, dacă nu este specificat altfel.

11. Drepturi cu privire la funcționarea defectuoasă

11.1 Cumpărătorul este obligat să informeze Vânzătorul cu privire la funcționarea defectuoasă, precum este prevăzut mai jos, în termen de maxim doua luni de la descoperirea acesteia, dar nu mai târziu de șase luni de la cumpărare. Orice raportare a funcționarii defectuoase efectuate după șase luni de la cumpărare nu va fi acceptata de către Vânzător.

11.2 Vânzătorul este obligat către Cumpărător să furnizeze bunuri fără defecte la livrare.

11.3 Orice drepturi și obligații ale părților privind răspunderea pentru funcționarea defectuoasă pot fi modificate de către Procedura Vânzătorului privind Reclamațiile.

12. Administrarea plângerilor și soluționarea disputelor

12.1 În cazul izvorârii vreunei dispute din contract, Cumpărătorul trebuie sa contacteze departamentul de servicii pentru clienți al Vânzătorului, disponibil la:

Formularul de contact de pe website-ul Vânzătorului

13. Prevederi finale

13.1 Vânzătorul nu este ținut de codurile etice în sensul legii

13.2 Cumpărătorul își asumă riscul în cazul în care Cumpărătorul este persoana juridica. Vânzătorul nu răspunde pentru orice fel de circumstanțe apărute în vederea utilizării produselor de către persoane juridice (clienți)

13.3 Dacă oricare prevedere a Termenilor și Condițiilor este sau devine lipsită de valabilitate sau neaplicabilă, aceasta trebuie înlocuita cu o prevedere având înțeles similar. Lipsa de valabilitate sau aplicabilitate a uneia sau a mai multor prevederi nu afectează valabilitatea celorlalte prevederi. Modificările la Contractul de Vânzare – Cumpărare sau la Termeni și Condiții trebuie efectuate în scris.

Echipa,

licenta-online.ro