Plăți și politica de retur

Vă mulțumim că ați cumpărat la LICENTA-ONLINE.RO!

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică.

Emitem rambursări pentru produsele noastre în următoarele condiții:

1.Rambursarea integrală în termen de 2 zile, dacă clientul nu a primit deloc licența, prin e-mail.

2.Rambursare integrală în termen de 7 zile, dacă clientul a primit o licență inutilizabilă – dar mai întâi trebuie să contactați serviciul nostru de asistență, pentru a stabili că licența nu funcționează și nu există alte probleme (instalare defectuoasă, produs greșit instalat, malware sau virus, corupție a fișierelor de sistem, etc.).

3.Nu se acordă nicio rambursare dacă clientul a primit o licență funcțională.
Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, art.1 alin. 16 Excepții de la dreptul de retragere, produsele noastre se încadrează la punctul m) furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport tangibil, dacă furnizarea a început cu consimțământul prealabil expres al consumatorului și după ce consumatorul a confirmat că a fost informat că își va pierde dreptul de retragere.

Pentru a primi o rambursare, cumpărătorul trebuie să ne contacteze prin unul dintre mijloacele de contact.
Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de returnare și rambursare, vă rugăm să ne contactați la softlicente@gmail.com sau prin chat-ul verde de pe site.

Condiții de livrare

LICENTA-ONLINE.RO folosește e-mailul ca metodă de livrare a articolelor.
În timpul orelor de lucru (inclusiv în weekend), majoritatea codurilor pe care le-ați achiziționat vor fi trimise la maxim 15 minute prin e-mail la adresa de e-mail înregistrată. Produsele care nu permit livrarea instantanee vor fi livrate în termen de 30 de minute – 8 ore

Metode de plată

În prezent, acceptăm plata cu cardul de credit prin Stripe. Acest lucru ne protejează atât pe noi, cât și pe clienții noștri. Stripe este liderul global în procesarea sigură și securizată a plăților cu cardul de credit și oferă suport și ușurință de utilizare de neegalat. Vizitați https://stripe.com pentru mai multe informații.