Întrebări și răspunsuri

LICENTA-ONLINE.RO întotdeauna livrează chei originale de activare pentru ‘software digital’ pe care le puteți înregistra (sau verifica) pe site-ul producătorului. Datorită acordului de cooperare și parteneriat, achiziționarea produselor de la noi vă va garanta o bună funcționare a software-ului pe o perioadă îndelungată. Evitați situațiile nedorite când se blochează software-ul în momentul cel mai nepotrivit și cumpărați produsele de la licenta-online.ro.

O parte din produsele listate pe site-ul nostru, reprezintă “software folosit”, iar pentru un consumator final înseamnă doar că prețul scade cu 70% față de cel afișat pe site-ul producătorului.

 

Software-ul dezinstalat și șters de pe un dispozitiv poate fi revândut (Hotărârea în cauza C-128/11 din 2012) Decizia CJEU spune că “Niciun producător de software nu se poate opune revânzării licențelor sale folosite“, permițând utilizarea programelor sale descărcate de pe internet.

 

Dreptul exclusiv de distribuire a unei copii a unui program pentru calculator, acoperit de o astfel de licență, este epuizat la prima sa vânzare. ”Aceasta înseamnă că vânzarea licențelor software „folosite” și redundante este legală.

 

Această hotărâre a creat un cadru legal și sigur pentru întreaga Uniune Europeană, asigurând o concurență loială și sănătoasă pe piața europeană.

 

Hotărârea mai precizează că:

Licențele de software perpetue pot fi tranzacționate în mod liber. Dacă achiziționați o licență software perpetuă, o puteți vinde în aceleași condiții.

 

• Drepturile de distribuție ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului. Clienții care au cumpărat un program pentru calculator pe o piață liberă au dreptul să utilizeze software-ul achiziționat.

 

• Chiar dacă revânzarea software-ului este interzisă în mod specific prin acordul de licență, titularul drepturilor de autor nu se mai poate opune revânzării acelei copii. Contractul de licență este supus legii europene și punctele care sunt în conflict cu legea europeană sunt nule (acest lucru se aplică în principal „software-ului OEM”).

 

• Nu există nicio diferență în cee ace privește modul de distribuție. Software-ul poate fi distribuit pe CD/DVD (licențe fizice) sau online (licențe digitale). Deținătorul drepturilor de autor nu poate solicita o remunerație adecvată pentru revânzarea ulterioară a licenței software, deoarece remunerația corespunzătoare a fost obținută după prima vânzare.

 

Puteți citi mai multe despre acest subiect aici:

https://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2012-07/cp120094ro.pdf

Este foarte simplu: acestea sunt prețurile reale pentru Windows, Office și alte programe software. Misiunea noastră este de a combate lăcomia corporativă și pirateria software prin cele mai mici prețuri de pe piață. Vrem să găsim o cale de mijloc între aceste extreme, astfel încât clienții să nu mai fie nevoiți să plătească sume exorbitante pentru licențierea software-ului dorit și nici să își pună în pericol computerul și datele cu programe piratate. Cumpărăm de la distribuitori europeni la prețuri foarte reduse și nu plătim nicio livrare pentru produsele noastre. Acest lucru, alături de mai multe comenzi cu volum mare și parteneriatul CSP, ne permite să vindem cu o reducere, dar să avem în continuare profit.

Toate produsele prezentate pe site-ul nostru sunt virtuale, de aceea, nu se poate face fizic livrarea. De asemenea, livrarea produsului pe suport fizic presupune costuri mai mari decât pentru produsul virtual achiziționat de care, practic, aveți nevoie. Vă rugăm să consultați Politica de Retur și contactați-ne prin live chat sau e-mail și vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a vă rezolva problema.

De obicei, produsul se livrează INSTANT (În unele cazuri – pană la 12 ore) Dacă nu ați primit produsul necesar, va recomandam sa verificați email-ul dvs. la „SPAM”.

Dacă nici acolo nu ați găsit, vă rugăm să ne contactați prin chat-ul de suport tehnic, iar noi o să încercăm să remediem această problemă în cel mai scurt timp.

În caz dacă întâmpinați orice fel de probleme vă rugăm să ne contactați prin chat-ul destinat suportului tehnic unde veți primi informațiile necesare pentru utilizarea succesivă a bunului achiziționat

În acest caz vă rugăm să citiți politica noastră de retur aici și după să ne contactați pe chat sau pe e-mail la softlicente@gmail.com.

Da, Toate plățile sunt securizate prin 3D secure, serviciu oferit de STRIPE. Fiecare achiziție necesită o confirmare din partea ta. Mai exact, dupa ce plasezi comanda va fi necesar sa o autentifici folosind codul primit prin SMS de la banca ta. 

Desigur, poți achiziționa produsul pe firmă. La secțiunea de checkout, vei avea posibilitatea să introduci detaliile firmei tale, astfel încât factura să fie emisă pe numele companiei. Tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile necesare cu numele firmei, CUI-ul și adresa de facturare. Astfel, vei putea efectua plata în numele firmei și vei primi documentele fiscale corespunzătoare.

Dacă mai aveți întrebări nu ezitați să ne contactați pe chat

(butonul verde)